2013 m. rugsėjo 15 d., sekmadienis

EBSCO Publishing duomenų bazė

EBSCO Publishing - viso teksto mokslinių straipsnių duomenų bazių paketas. Šiuo metu Vilniaus dizaino kolegijai yra prieinama 14 duomenų bazių iš EBSCO Publishing duomenų bazių paketo.  

Prie šios duomenų bazės iš VDK patalpose esančių ir asmeninių kompiuterių galite jungtis be jokių kodų, tiesiog paspaudę ŠIĄ NUORODĄ. Tie, kurie norėtų prie EBSCO Publishing duomenų bazės prisijungti iš namų ar kitos vietos - kreipkitės į VDK biblioteką dėl prisijungimo kodų suteikimo el. paštu biblioteka@dizainokolegija.lt.

Jums parengėme trumpą prezentaciją apie tai, kas yra EBSCO ir kaip naudotis šia duomenų baze. Taip pat siūlome ir patiems paskaityti ir pasmalsauti apie šią duomenų bazę:













© VDK biblioteka. Prezentaciją parengė VDK bibliotekos vedėja Dalia Jonikienė

Primename ir kitus ne mažiau naudingus informacijos šaltinius ir duomenų bazes:
  1. Atviros prieigos duomenų bazės ir skaitmeninės bibliotekos;
  2. Čikagos istorijos muziejaus Kostiumo ir tekstilės skaitmeninė biblioteka;
  3. Voguepedia;
  4. Medinė architektūra Lietuvoje;
  5. Berg Fashion Library duomenų bazė;
  6. Design Directory;
  7. Academic Earth ir interaktyvios online paskaitos;
  8. MRU elektroninių knygų portalas.
Norime atkreipti dėmesį, kad slaptažodžiai suteikiami TIK asmeniniam naudojimui, rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslams. Negalima perduoti slaptažodžio kitam asmeniui, sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių ar labai didelių informacijos kiekių, rastą informaciją negalima naudoti komerciniais tikslais ar ją skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą