2013 m. birželio 6 d., ketvirtadienis

Academic Earth ir interaktyvios online paskaitos

Vasaros atostogas - čia pat, tačiau kartais ir vasarą atsiranda noras mokytis bei tobulėti. Todėl šiandien jums siūlome pasižvalgyti po internetinę mokymosi erdvę - Academic Earth. Academic Earth yra interaktyvus, visiems atviras ir prieinamas portalas, kuriame pateikiami žymiausių ir geriausių pasaulio aukštųjų mokyklų savarankiško mokymosi kursai. 

Visa mokymosi medžiaga yra susisteminta - mokymosi kursams pateikiama video medžiaga, todėl mokytis ir tobulėti tampa ne tik lengviau, bet ir įdomiau. Visi kursai yra sugrupuoti į 3 grupes, pagal: dalykus, aukštąsias mokyklas bei siūlomus populiarius rinkinius. Taip pat, kursų galima ieškoti ir pagal reikšminius žodžius naudojant paiešką. 

Pasirinkus dalykų sąrašą: atsiranda dar smulkesnis kursų skirstymas pagal temas. Temos pačios įvairiausios: nuo inžinerijos ir kompiuterių mokslo iki architektūros, meno istorijos, dizaino, kino, dailės ir muzikos. Nenusiminkite, jei kategorijoje rasite vos vieną ar du siūlomus kursus. Kiekvienas mokymuisi skirtas kursas susideda dar iš atskirų pamokų, kurios skirtos aiškiam ir nuosekliam temos suvokimui, naujų žinių įgijimui bei įgūdžių tobulinimui. 


© Academic Earth
Norime atkreipti dėmesį, kad slaptažodžiai suteikiami TIK asmeniniam naudojimui, rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslams. Negalima perduoti slaptažodžio kitam asmeniui, sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių ar labai didelių informacijos kiekių, rastą informaciją negalima naudoti komerciniais tikslais ar ją skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą