2013 m. birželio 25 d., antradienis

Design Directory

Dalinamės tikrai įdomiu, pakankamai išsamiu, lengvai valdomu ir prieinamu visiems internetiniu informacijos šaltiniu - Design Directory. Design Directory yra elektroninis katalogas, susietas daugybe  nuorodų į originalius informacijos šaltinius. Šis elektroninis šaltinis naudingas, nes jame talpinama informacija įvairiomis meno, dizaino, fotografijos, architektūros, reklamos, tipografijos ir kitomis temomis. Taigi, temų spektras gana platus: 


© Design Directory

Ryškesnės tos temos - kuriose daugiau informacijos šaltinių. Pasirinkus pagrindinę platesnę kategoriją, rasite siauresnių pasirinktos temos sąrašą (dažniausiai siūloma: companies, projects, designers, blogs, portfolios, magazines ir t.t.). Pasirinkus vieną iš kategorijų - gausite šaltinių sąrašą, kurie jus nuves tiesiai į originalius informacijos šaltinius. Žinoma, paiešką galite atlikti ir pagal raktinius žodžius, įvedus juos paieškos laukelyje. 

Sėkmės naršyme!

Norime atkreipti dėmesį, kad rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslams. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių/leidinių ar labai didelių informacijos kiekių, rastą informaciją negalima naudoti komerciniais tikslais ar ją skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą