2013 m. birželio 17 d., pirmadienis

Naujų knygų džiaugsmas

Nuoširdžiai norime padėkoti Ugnei Marijai Šiukždinytei, kuri VDK bibliotekai padovanojo daugiau nei 30 knygų. Dalis knygų interjero, dalis kompiuterinių programų valdymo temomis, tačiau tikime, jog visos jos bus naudingos ir skaitomos. Dėkojame Ugnei, pasidalinusiai skaitymo džiaugsmu su VDK biblioteka ir siunčiame linkėjimus :)


Photo via We Heart It


Beje, primename, jog VDK bibliotekoje veikia mainų lagaminas, kuriame galite ne tik palikti norimas dovanoti knygas, tačiau ir pasiimti sau patikusią knygą. Jei per metus sukaupėte nemažai perskaitytų knygų ir norite jas padovanoti, bet nežinote kam - VDK bibliotekos "Mainų lagaminas" laukia jūsų!


Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą