2013 m. birželio 10 d., pirmadienis

Nauji leidiniai

Taigi, šiandien pristatome keletą VDK bibliotekos naujienų. Ilgai laukėme ir šiandien pagaliau gavome leidinį "Advanced style" (aut. A. S. Cohen, 2012). 


Knyga yra įkvėta autoriaus tinklaraščio tokiu pačiu pavadinimu. Taip pat yra ir sukurtas dokumentinis filmas apie pagyvenusio amžiaus New York'o moteriškes, kurių aistra yra mada. Verta paminėti ir tai, jog viena iš filmo autorių yra lietuvė Lina Plioplytė

Pristatome ir šios savaitės periodikos naujienas: Style Guide, Lurzer's Archive: advertising worldwide (naujame numeryje yra ir lietuvio autorinis darbas) ir Textile view magazine naujus numerius. Kaip visada - nauja periodika peteikiama ant didžiojo bibliotekos stalo :)


Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą