2013 m. rugsėjo 14 d., šeštadienis

Šeštadienio naujienos

...šeštadienis... kas poilsiauja, kas mokosi, o kas dirba... 
Šiandien ir VDK biblioteka dirba! Taip par dirbs ir rytoj! Tikimės, nepamiršot, o jei pamiršot, primenam - VDK biblioteka dirba ir savaitgaliais 8.30 - 17.00 val. ištęstinių studijų paskaitų metu (tvarkaraštį peržiūrėti galite ČIA). 

Šiandien dalinamės keliomis naujienomis ir ateinančią darbo/mokslo savaitę užsuksite paskaitinėti naujo Style Guide numerio bei V. Michelkevičiaus sudaryto leidinio "Medijų kultūros balsai: teorijos ir praktikos"

© VDK biblioteka

Style Guide žurnalą rasite VDK bibliotekoje ant didžiojo stalo,
vėliau numeris persikels į Mados marketingo skyrių (6.1)
Leidinys "Medijų kultūros balsai: teorijos ir praktikos" ieško atsakymo į klausimą, kas yra medijos ir medijų kultūra, bando apibūdinti jos apraiškas Lietuvoje. Leidinį (3 vnt.) rasite VDK bibliotekos Naujienų lentynoje, vėliau leidinys persikels į 46 skyrių (Kūrybinių industrijų dizainas). 
Tiems, kurie mokosi apie medijas, savarankiškai domisi siūlome panaršyti tarpdisciplininiame elektroniniame žurnale Balsas.cc - peržiūrėti tekstus, projektus archyvus. Tikrai rasite įdomios medžiagos savo studijoms, darbui ar laisvalaikiui. 

Balsas, kaip rašoma redakcijos puslapyje, - tai medija,
komunikacijos tarpininkas ir priemonė, skleidžianti informaciją
 ne tik viena kryptimi, bet ir kaip aidas grįžtanti viešų diskusijų pavidalu.
Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą