2013 m. rugsėjo 6 d., penktadienis

VDK biblioteka

Šią ir kitą savaitę VDK bibliotekoje vyksta bibliotekos pristatymai pirmokams. Net jei ir dalyvavote, informaciją girdėjote, bet kilus klausimams visada kreipkitės! Tuo pačiu dalinamės pagrindine VDK bibliotekos informacija VDK bibliotekos tinklaraštyje. Pam param - skaitome! :))))



VDK biblioteka - tikrai unikali savo istorija, kadangi tai pačios VDK įkūrėjos (Giedrės Fledžinskienės) asmeninės bibliotekos pagrindu kurta biblioteka. Čia rasite buvusių ir esamų VDK dėstytojų ir studentų dovanotas knygas. Esame unikalūs savo sukauptu fondu - dalį leidinių turime tik mes (daugiau Lietuvoje jokia biblioteka tokių leidinių neturi). Tad skatiname naudotis bibliotekos fondu, skaitinėti ir vartyti ne tik savo specialybės leidinius :) VDK bibliotekos lentynose leidiniai išdėstyti pagal VDK specialybes ir mokomuosius dalykus. Esame atviri jums, jūsų klausimas ir pageidavimams - klauskite, domėkitės, rašykite ;)








Organizuojami mokymai vyksta gana netradiciškai - nėra konkretaus laiko ir pageidaujamo asmenų skaičiaus. Jūs, jūsų draugas ar bendramoksliai gali rūpimu klausimu kreiptis į VDK bibliotekininkes. Turime parengę mokomosios ir vizualinės medžiagos, tačiau dirbti su kiekvienu skaitytoju atskirai ar mažesnėmis grupelėmis yra produktyviau :) Esant reikalui duomenų bazių, informacinio raštingumo ir akademinio rašymo temomis galime surengti didesnės apimties mokymus. 




Susisiek su VDK biblioteka


užsuk :)
skambink +370 652 74121
rašyk biblioteka@dizainokolegija.lt

Iki pasimatymo VDK bibliotekoje!

Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą