2013 m. rugsėjo 4 d., trečiadienis

Bibliotekos naujienos

Nuoširdžiai dėkojame VDK dėstytojai Aušrinei Bylai už padovanotą M. Wolfe "Fashion Marketing & Merchandising" leidinį. Šis leidinys yra mados marketingo vadovėlis, todėl pravers tiek dėstytojams, tiek studentams. Leidinį sudaro pagrindiniai 6 skyriai. Išsamesnį leidinio aprašymą, turinį ir ištraukas galite peržvelgti štai ČIA


Kiekvieną skyrių sudaro poskyriai ir dar smulkesni skyreliai. Kiekvieno skyrelio pradžioje pateikiama tai, ką išmoksite perskaitę skyrių ir atlikę užduotis, trumpas terminų žodynėlis, kartojimo klausimai ir užduotys.


Šį leidinį rasite VDK bibliotekos naujienų lentynoje. Vėliau knyga persikels į VDK bibliotekos 6.1 skyrių (Mados marketingas)

Dėmesio! Primename, jog leidiniai išduodami: į paskaitą, kopijavimui, nakčiai arba savaitgaliui (kuomet nevyksta ištęstinių studijų studentams paskaitos). Vėluojant grąžinti leidinį - tolimesnis leidinių išdavimas - blokuojamas (jums leidiniai nebebus išduodami). Nėra jokių išlygų ar išskirtinių skaitytojų. Gerbkime vieni kitus - juk ir kolegos nori pasinaudoti leidiniais :)))


Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą