2013 m. liepos 15 d., pirmadienis

MRU elektroninių knygų portalas

© MRU

Šalia visų naujienų, norime pasidalinti dar vienu naudingu, atviru visiems ir nemokamu elektroninių knygų portalu - MRU eBooks.

Mykolo Riomerio universiteto elektroninių knygų portale patalpinta daugiau nei 130 socialinių, humanitarinių bei tiksliųjų mokslų knygų, kurios pateikiamos skaitytojams iš viso pasaulio. Per metus knygos buvo skaitytos daugiau kaip 131 tūkst. kartų. Skaitytojai gali rasti jiems reikalingą knygą pagal suskirstytas kategorijas, leidinio pavadinimą, autorių arba leidėją. Akcentuojame dar vieną paieškos galimybę - pagal raktinį žodį ar žodžius, kurie ieškomi pačių leidinių tekstuose. Manome, kad paieška portale tikrai nesudėtinga ir jūs ją greitai įvaldysite, tačiau jei turite klausimų - drąsiai klauskite VDK bibliotekininkių :)

Norime atkreipti dėmesį, kad rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslams. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių ar labai didelių informacijos kiekių, rastą informaciją negalima naudoti komerciniais tikslais ar ją skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą