2013 m. spalio 9 d., trečiadienis

Bibliotekos naujienos

Ir vėl turime nudžiuginti VDK Grafinių komunikacijų dizaino dėstytojus bei studentus - gavome dar du naujus leidinius, aktualiausius būtent jums!


Thinking with type: a critical guide for designers, writers, editors and students / E. Lupton, 2010. Leidinyje sujungiama tipografijos teorija ir praktika. Antrasis leidimas papildytas pavyzdžiais, pratimais ir užduotėlėmis. Siūlome panaršyti ir tinklalapyje, kuriame rasite įdomios ir naudingos informacijos. 


Penguin by design: a cover story 1935-2005 / P. Baines, 2005. Leidinyje apžvelgiami Penguin leidyklos knygų viršeliai, apžvelgiama ir logotipo kitimo istorija, atskleidžiama, kaip viršeliai tampa dizaino klasika. 

Leidiniai laukia jūsų VDK bibliotekos naujienų lentynoje. Vėliau persikels į 35.3 skyrių. 

Leidinių išdavimo tvarką galite prisiminti ČIA

Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą