2013 m. spalio 11 d., penktadienis

Naujas konkursas: iššūkis dizaino studentams

© VELUX GROUP 
2013 m. spalio 1 d. VELUX GROUP startavo su pirmuoju savo konkursu VELUX INTERNATIONAL DESIGN AWARD – Tarptautiniu dizaino apdovanojimu VELUX.

VELUX INTERNATIONAL DESIGN AWARD 2014 paremtas siekiu atrasti geriausias ir novatoriškiausias ateities langų uždangas. Metame iššūkius savo pačių darbo principams vystant produktus bei drąsiname dizaino specialybių studentus dalintis savo svajonėmis ir iš naujo permąstyti ateities langų uždangų sprendimus.

Šis dizaino konkursas yra auksinė galimybė dizaino studentams išlaisvinti savo kūrybines idėjas, kurias peržiūrės ir įvertins pasaulinio lygio dizaineriai – tarp jų ir RED DOT AWARD iniciatorius prof. Dr. Peter Zec, Olandijos tekstinės dizainerė Petra Blaisse bei Italijos-Danijos baldų dizainerių duetas GAMFRATESI. 

Pirmos vietos laimėtojui 2014 m. gegužę apdovanojimo ceremonijoje atiteks 6000 eurų. Antros vietos laimėtojas gaus 2500 eurų. Visi dizaino pasiūlymai bus eksponuojami interneto galerijoje. Konkurso dalyviai galės dalintis savo idėjomis socialiniame tinkle, kur kiekvienas gali balsuoti už patikusį dalyvį. Nugalėtojui atiteks 1500 eurų.

Langų uždangų dizainas (tai gali būti tamsinančios užuolaidėlės, markizės, užuolaidos ar kito tipo langų uždangos) leidžia keisti gyvenamąją erdvę sušvelninant ryškią saulės šviesą ar reguliuojant dieninį ir naktinį apšvietimą taip, kaip norisi mums. Taip pat atsiranda galimybė sąveikauti su aplinka – susijungti su išoriniu pasauliu arba atsiriboti nuo jo.

Datos ir terminai:

· 2013 m. spalio 1d.: pradedama registracija

· 2013 m. gruodžio 31 d.: baigiama registracija

· 2014 m. sausio 3 d.: pradedamas projektų teikimas

· 2014 m. kovo 31 d.: baigiamas projektų teikimas, projektai priduodami komisijai

· 2014 m. balandis: komisijos vertinimas – vertinami visi pateikti projektai

· 2014 m. gegužė: apdovanojimo ceremonija, oficialus laimėtojų paskelbimas ir visų pateiktų projektų galerija internete.

Daugiau informacijos apie konkursą: http://designaward.velux.com/about/

Laiko pasiruošti ir laimėti konkursą yra! Patikėkite savo jėgomis, išlaisvinkite savo kūrybiškumą, nebijokite eksperimentuoti ir pamatysite - jums pasiseks! 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą