2013 m. spalio 30 d., trečiadienis

Silicio slėnis atvyksta į Vilnių!

Eu, gudrus ir išmanus VDK jaunime!

Jau greitai, šių metų lapkričio 9-10 dienomis Vilniuje, parodų ir kongresų centre „Litexpo“ antrus metus iš eilės nusileis dalelė Silicio slėnio. 
Čia vyks didžiausia NEMOKAMA jaunimo verslumo skatinimo konferencija Baltijos šalyse „Silicon Valley comes to the Baltics“, kurią organizuoja VšĮ „Versli Lietuva“


Per konferenciją Lietuvos jaunimas galės žengti koja kojon su pasaulinėmis verslumo skatinimo tendencijomis ir pasisemti idėjų iš pasaulinių guru, pavyzdžiui, JAV rengiamo festivalio „Burning Man“ organizatoriaus Bear Kittay, vienu iš įmonės „EA Games“ įkūrėjų Jeff Burton bei kitų.

Renginio organizatoriai turi du tikslus – įkvėpti jaunimą verslauti ir suteikti galimybę pasikonsultuoti su renginyje dalyvaujančiais profesionalais iš užsienio.

Šiemet į Vilnių tiesiai iš Silicio slėnio atskrenda mažiausiai 15 pasaulyje žinomų verslininkų ir visuomenės veikėjų. Sostinėje taip pat laukiama apie 20 startuolių iš mažiausiai 6 užsienio šalių. Planuojama, kad konferenciją per abi savaitgalio dienas, kaip ir pernai, aplankys apie 2 tūkst. dalyvių ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kaimyninių šalių.

Registruotis į renginį galite čia.

© 2013 VšĮ "Versli Lietuva", Visos teisės saugomos

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą