2013 m. balandžio 2 d., antradienis

Sveikiname konkurso "Ateities darbo vieta" nugalėtojus

Grįžus po ilgojo savaitgalio laukia gausybė staigmenų - VDK studentai ir dėstytojai nesiliauja stebinti! Šį kartą nuoširdžiai sveikiname ir norime pasidžiaugti mūsų kolegijos Interjero dizaino pirmo kurso studentu Robertu Bajarsku (vadovė VDK dėstytoja Kristina Žiogelienė) tapus konkurso "Ateities darbo vieta" II-sios vietos nugalėtoju! 




Pirmajame Lietuvoje nedideliems verslams ir laisvai samdomiems darbuotojams skirtame centre „HUB Vilnius“ šį pavasarį bus įrengta ateities darbo vieta. Dalyvauti dizaino konkurse „Ateities darbo vieta“ ir sukurti šios unikalios darbo vietos idėją buvo kviečiami visi Lietuvos universitetų ir kolegijų interjero dizaino ir architektūros studentai. 
Taip pat, anot VDK dėstytojos ir vienos iš konkurso organizatorių V. Kandratavičiūtės, šis konkursas motyvuoja studentus dalyvauti, nes jų pastangos bus įvertintos –  jų autorinės idėjos taps realia darbo vieta. „Studentams iš tiesų svarbu pamatyti, kaip jų idėja tampa realybe, tai motyvuoja ir skatina kurti su dar didesne aistra“, – sako ji.
Geriausią išrinktą darbo vietos idėją įgyvendins baldų projektavimu ir gamyba užsiimanti įmonė „Ergolain“. Daugiau apie "HUB Vilnius" ir "Ergolain" bei vykusį konkursą galite sužinoti jų socialinio tinklo paskyrose. Daugiau nuotraukų iš vykusio finalinio konkurso renginio galite pamatyti ČIA

© Nuotraukų šaltinis 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą