2013 m. balandžio 19 d., penktadienis

„Sharp“ visos Europos studentams siūlo stažuotę Oksforde

Sharp Europe“ skelbia konkursą, kuriame Europos studentai gali laimėti apmokamą vasaros stažuotę „Sharp“ tyrimų ir plėtros centre „Sharp Laboratories of Europe“ Oksforde, Jungtinėje Karalystėje. Vienam laimingajam ši stažuotė suteiks unikalią galimybę dirbti prie naujo projekto, kuris galbūt taps neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi.

Konkurse gali dalyvauti visi studentai, pasiūlę įdomų kasdieninės problemos sprendimą. Tai gali būti pagalbinė priemonė žmonėms ryte išlipti iš lovos, susidoroti su maisto gaminimo iššūkiais ar padėti sutaupyti elektros energijos. Norėdami dalyvauti konkurse, studentai turėtų nufotografuoti savo idėjos eskizą ir įdėti jį į „Twitter“ socialinį tinklapį su žyme #GetItDownOnPaper iki 2013 m. gegužės 27 d.

„Ieškome žmogaus, kuris būtų kupinas entuziazmo, originalių idėjų ir tikro smalsumo. Tai galimybė tiems, kuriems įdomus mokslas ir darbas su naujausiomis technologijomis, dirbti prie projekto, kurį ateityje galbūt bus galima pristatyti masinei gamybai.

Sharp Laboratories of Europe“ nuolat dirba prie novatoriškų produktų ir išranda naujų technologijų, tačiau visų idėjų pagrindas yra žmonės, todėl būtina rūpintis jaunosios kartos ugdymu. Linkime sėkmės ir nekantriai lauksime jūsų idėjų“, – teigia laboratorijos direktorius Ian Thompson.

„Sharp Labs“ komisija iš visų pateiktų pasiūlymų atrinks tris finalo dalyvius ir susitiks su jais aptarti jų idėjų bei kaip jas būtų galima įgyvendinti. Laimėtojas bus paskelbtas svetainėje www.HumansInvent.com birželio 10 dieną. Stažuotė prasidės liepos pirmą dieną ir tęsis du mėnesius.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą