2013 m. balandžio 27 d., šeštadienis

P. Baetens dovana kolegijai

Norime pranešti, jog VDK bibliotekos leidinių fondas pasipildė dar vienu nauju, įdomiu ir išsamiu leidiniu, tai - Pascal Baetens knyga "Nude photography: the art and the craft" (2007). Beje šį leidinį Kolegijai padovanojo pats autorius :)

Trumpai apie autorių: P. Baetens yra profesionalus belgų fotografas. Jo specializacija - portretinė, mados, kelionių ir aktų fotografija. Fotografas yra išleidęs keletą knygų (The Fragile Touch (1999); The Art of Nude Photography (2003); Heavenly Girls (2004), yra surengęs nemažai asmeninių parodų Europoje ir JAV, veda kelių dienų dirbtuves apie aktų fotografavimą, projektuose bendradarbiauja su kitais garsiais pasaulio fotografais, dirba su privačiais klientais. 


"Nude photography: the art and the craft" - tai įkvepianti knyga, kurioje autorius atskleidžia kaip sukurti pribloškiančias aktų fotografijas tiek namų sąlygomis, tiek profesionalioje fotostudijoje. Leidinyje autorius apžvelgia visus aspektus nuo idėjos ir jos vystymo, technikos pasirinkimo, modelių, vietos iki fotosesijos biudžeto. Visa tai tik dėl vieno tikslo - autorius nori pasidalinti savo patirtimi, įžvalgomis apie tai, kaip sukurti žavingą rezultatą. Leidinyje 5 pagrindiniai skyriai: Akto fotografijos istorija, Stiliai ir metodai, Technika, Postprodukcija, Fotografijų galerija. Kiekviename skyriuje pateikiama ilisutracijų, dalinamasi įžvalgomis ir praktiniais patarimais.

Daugiau apie autorių ir leidinį skaitykite ČIA







Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą