2013 m. kovo 1 d., penktadienis

Passport Cities ir Passport Countries and Consumers duomenų bazės testavimas

Norime jums pranešti, jog nuo š. m. kovo 1 iki gegužės 31 d. (3 mėnesiams) atidaromas naujų Euromonitor International produktų Passport Cities ir Passport Countries and Consumers, testavimas. Šie du produktai drauge su dar vienu Passport Industries yra naujos sistemos, vadinamos Passport, sudedamos dalys. Taigi, testavimas atidaromas dviems sudedamosioms sistemos dalims.

Testavimo metu prisijungimas veiks tik iš visų VDK kompiuterių spustelėjus nuorodą  http://www.portal.euromonitor.com/Portal/Default.aspx. Jokių duomenų daugiau nereikės įvesti. Prieiga iš namų nebus teikiama. Paspaudę čia ir pasirinkę Watch an overview rasite video filmukus apie tai kaip naudotis šia duomenų baze.  Kilus klausimams - drąsiai kreipkitės :) 


© Passport Cities

Passport – tai internetinė informacijos duomenų bazė, teikianti informaciją apie įvairias pramonės šakas, šalis ir vartotojus ir plačiai naudojama pasaulio bibliotekose. Sistemą sudaro:
  • 8 milijonų palyginamosios statistikos įrašų įvairiose pasaulio šalyse;
  • 18 000 išsamių įmonių ataskaitų bei šalių analizių 80 tiriamų šalių;
  • Kvalifikuotų analitikų komentarų apie perspektyvias pramonės šakas, šalis ir vartotojų tendencijas;
  • Tūkstančiai šaltinių, suteikiančių papildomas galimybes tyrimams;
  • Lengvai ir paprastai naudojamų duomenų tyrimų.
Passport Cities ir Passport Countries and Consumers pateikia informaciją apie šalis, miestus ir jų gyventojus. Joje vertinami unikalūs tarptautiniai demografiniai, socialiniai bei makroekonominiai duomenys, padedantys sukurti detalius šalies, miestų ar vartotojų profilius. 


Norime atkreipti dėmesį, kad slaptažodžiai suteikiami TIK asmeniniam naudojimui, rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslams. Negalima perduoti slaptažodžio kitam asmeniui, sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių ar labai didelių informacijos kiekių, rastą informaciją negalima naudoti komerciniais tikslais ar ją skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą