2013 m. kovo 19 d., antradienis

Bibliotekos naujienos

Kaip ir kiekvieną savaitę pristatome jums naujausius leidinius bibliotekoje! 
One light flash: professional quality lightning on a budget / J. Denton, A. Duckworth, 2012. Leidinyje atskleidžiamos fotografijos paslaptys naudojant vieną šviesos šaltinį. 

Cool memories IV: 1995-2000 / Jean Baudrillard , 2003. 

Dior / A. Palmer, 2009. Pristatoma Dior mados namų veikla 1947-1957 metais. Knygoje - unikalios iliustracijos, dokumentai ir nuotraukos. 

Photographing waterdrops: exploring macro worlds with Harold Davis / H. Davis, 2012. Leidinys skirtas visiems besidomintiems macrofotografija. Čia, čia ir čia pakankamai įdomūs ir informatyvūs straipsniukai apie vandens lašų fotografiją (netgi ir namų salygomis). 


Marimekko: fabrics, fashion, architecture / 2012. Knyga apie Suomių dizaino kompaniją "Marimekko". Įdomus kompanijos tinklaraštis su visa aktualiausia informacija, interaktyvi kompanijos istorija.
A century of Olympic posters / M. Timmers, 2012. Apžvelgiama Olimpinių žaidynių plakatų istorija ir raida. Papildomas šaltinis besidomintiems šia tema.

Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą