2013 m. kovo 12 d., antradienis

Let's get lost in new books

Pavasario belaukiant naujienų vėjai visa dar saučia VDK bibliotekoje :) 

Informotion: animated inforgraphics, 2012. Būtina knyga ne tik studentams, bet ir dizaino ir medijų profesionalams. Duomenų vizualizacija, esamos infografikos formos bei ateities dizaino vizujos - šiame leidinyje. Čia - gana įdomus puslapiukas su infografikos idėjomis.


Yohji Yamamoto / L. Salazar, 2011. Nuostabios iliustracijos, fotografijos iš asmeninio dizainerio archyvo, interviu, dizainerio mintys ir idėjos - kiekvienam besidominčiam mada ir dizainu. 

50 photos you should know / B. Finger, 2012. Fotografijose įamžintos nepamirštamos akimirkos, vietos, žmonės... Kartu knygoje kalbama apie fotografijos ir fotožurnalistikos istoriją.

Photography: the groundbreaking moments / F. Heine, 2012. Iliustracijų, techninių inovacijų, fotografijos žanrų raidos pagalba pasakojama fotografijos istorija nuo pat atsiradimo iki šių dienų. 
 Brilliant: lights and lightning / J. Pavitt, 2004. 


Promotional packaging and design: creative concepts, foldings and templates / Ch. Campos, 2010. Pire knygos pridėtas ir CD, kuriame - brėžiniai.

Relogo: re-designing the brand, 2011. 

Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą