2013 m. kovo 27 d., trečiadienis

Nauji leidiniai VDK bibliotekoje

Belaukiant švenčių kviečiam apsilankyti bibliotekoje ir susipažinti su naujais leidiniais.

Marketing fine art photography / A. Briot, 2011. Daugiau apie knygą ČIA - straipsnyje ir pokalbis su autoriumi. Beje ČIA yra neblogas straipsnis apie fotografijos marketingą, o apačioje straipsnio yra specialūs patarimai įvairiomis fotografijos marketingo, įkainojimo ir savo fotografijos verslo kūrimo pradžiamokslio temomis (ang. tutorials).


Art beyond the lens: working with digital textures by Sarah Gardner, 2012. Daugiau apie autorę ir ištraukas iš leidinio galite pamatyti ČIA


The real world / Tikras pasaulis. R. Vikšraitis, M. Parr, 2010. Dviejų forografų fotografijų albumų rinkinys. R. Vikšraitis savo darbais pasakoja apie Lietuvos kaimo žmonių gyvenimą, buitį ir kasdienybę, tuo tarpu M. Parr fotografijos perteikia Anglijos žmonių gyvenimą.



Re-use architecture / Braun, 2010. 

Pattern - drafting for fashion: The basics, Advanced, Draping, Seam assembly and finishing / T. Gilewska, 2011. 

Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą