2013 m. kovo 7 d., ketvirtadienis

Each book is a new adventure!

VDK bibliotekos fondas pildosi pašėlusiu greičiu! Nesnauskit ir perskaitykite naujus leidinius pirmieji :)
Visual storytelling: inspiring a new visual language, 2011. Apie tai, kaip kūrybiškai ir vizualiai perteikti savo mintis. 


Brand new / Jane Pavitt, 2001. 


British posters: advertising, art and activism / C. Flood, 2013. O čia - keletas pastebėjimų apie šį leidinį ir iliustracijos.
Behind the zines: self-publishing culture, 2011. Viskas ką reikia žinoti apie zinus - šioje knygoje. Ir vėl primename, apie vysktančią GKD studentų zinų parodą. O čia gana įdomus puslapiukas zinų mėgėjams :)

Green design / D. Lucas, 2011. 




Prefabricated systems: principles of construction, 2012. O čia gana įdomus straipsniukas, susijęs su šia tema. 


Handmade packaging workshop: Tutorials & Professional Advice for Creating Handcrafted Boxes, Labels, Bags & More / R. Wiles, 2012. 

Beje bibliotekoje rasite ir naujus periodinių leidinių numerius! Textile view, View 2, Frame, Lürzer's archive ir Style guide jau ant bibliotekos stalo!

Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą