2013 m. gegužės 2 d., ketvirtadienis

Startuoja aštuntoji DIZAINO SAVAITĖ

Gegužės 3 dieną Vilniaus Energetikos ir technikos muziejuje bus įteiktas "Gero dizaino" apdovanojimas. Kartu su apdovanojimais startuos ir reginių ciklas "Dizaino savaitė"

Nuo nedidelės parodo iki visoje šalyje daugelio entuziastų rengiamos fiestos išaugusi "Dizaino savaitė" įgauna pagreitį. Skaitmeniniame žemėlapyje grūdasi įvykių žymekliai, programoje įsitvirtino grafinis dizainas ir mada.

Interjero elementų ir dizaino naujovių pristatymai - Dizaino savaitės šerdis. Juose architektai, dizaineriai, interjero kūrėjai ir dizaino fanai susipažįsta su naujovėmis, kurioms kartais pritrūksta laiko kasdienybėje, pabendrauja ir aptaria profesines problemas.  

Daugiau apie renginį skaitykite ČIA. Renginių žemėlapį ir programą rasite ČIA - pavažiuokite į apačią norėdami pamatyti žemėlaipį :) 

© Dizaino savaitė

Dizaino savaitės metu:

1. Viešos paskaitos ir konferencijos: gegužės 8 d. Nacionalinėje dailės galerijoje Pekka Korvenmaa skaitys paslaitą "Meaning(s) og design history: case Finland"; gegužės 9-10 d. ten pat vyks mokslinė konferencija "Pasaulietiniai interjerai: idėja, dekoras, dizainas".

2. Nuolatinės parodo vyks visą savaitę ir ilgiau. Siūlome aplankyti Baltarusijos menininkų kėdžių parodą.

3. Dizainas vitrinose - interaktyvi paroda, vyksianti daugiau nei 40-yje miesto erdvių. Tai puiki galimybė net ir praeiviams pasigrožėti karjerą pradedančių studentų ir jau įsitvirtinusių dizainerių darbais.

4. Projektai: "Infashion.LT" mados projektas PO.PA - gyvi pokalbiai su garsiais mados kūrėjais tiesiog gatvėje bei daugiau nei 20 mados dizaino ekpozicijų, renginių, pristatymų. 

5. Savaitgalio renginiai: dizaino studijų pristatymai, Dizaino savaitgalis, sverelis "Daiktų viešbutis". 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą