2013 m. gegužės 31 d., penktadienis

Bibliotekos naujienos

Norime pranešti, jog šiandien VDK biblioteka gavo naują periodinio leidinio "Centras: architektūra, interjeras, dizainas, mada" numerį. 


Be to, turime ir super metodinės medžiagos GKD dėstytojams ir studentams! Dėstytoja Laima Lisauskienė parengė leidinį "Metodinės Ženklodaros dalyko dėstymo rekomendacijos". Leidinys atsako į klausimą - Kas yra ženklodara? ir užpildo metodinės pagalbos studentams ir dėstytojams trūkumą. Beje VDK GKD II kurso studentai, šiame metodiniame darbe yra ir jūsų darbai :)


Tūrbūt šiandien jau nebespėsit užsukti į biblioteką ir peržvelgti naujienų - tad lauksime jūsų kitą savaitę! O iki tol - gero ir ramaus savaitgalio :)


Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą