2013 m. gegužės 10 d., penktadienis

Loftas Fest 2013

© Loftas Fest 2013

LOFTAS FEST 2013 – tai lygių neturinti patirtis nekeliant kojos iš miesto – festivalis miesto centre su lauko scena, trim scenom vidinėse erdvėse ir kitomis pramogomis 3 dienas iš eilės. Dienomis gersim kavą ir dalinsimės žiniomis specialioje festivalio dienos programoje – tendencijų konferencijoje „What’s Next?“.

WHAT’S NEXT?
Tai pridėtinė vertė visiem festivalio dalyviam – dviejų dienų kūrybinių industrijų konferencija, kuri vyks festivalio teritorijoje - Vilniaus Naujamiestyje. Autoritetingi pranešėjai surengs paskaitas apie tendencijas dizaino, muzikos, kino ir mados srityse. Savo patirtimi dalinsis muzikantas Jurgis Didžiulis, fotografai Tadas Černiauskas ir Rokas Darulis, urban art kūrėjas iš Vokietijos Andreas Schanzebach, grafinio dizaino duetas „PetPunk“ ir daugelis kitų.


O paskutinę festivalio dieną, birželio 2 d., savo žiniomis dalinsis žinoma persona iš mados pasaulio - THE FACEHUNTER

Apie šį veikėją ir jo populiarų visame pasaulyje mados tematikos tinklaraštį rašėme jau anksčiau, greta kitų populiarių mados blogger'ių. Siūlome pasižvalgyti ankstesniame įraše ir paskaitinėti interviu su pačiu tinklaraščio autoriumi Yvan Rodic. 

Daugiau informacijos apie renginį, video ir biblietų įsigijimą ČIA ir ČIA

© Loftas Fest 2013

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą