2013 m. gegužės 20 d., pirmadienis

Lietuvos spaudos fotografija '13 ir VDK studenčių darbai

VDK biblioteką pasiekė naujas konkurso "Lietuvos spaudos fotografija 2013" leidinys. Ir ką jūs manot? Jame puikuojasi dviejų VDK Taikomosios fotografijos studenčių darbai! Sveikiname Eglę Skirpytę ir Ievą Budzeikaitę! Tiesa, leidinyje yra dvi nuotraukos Ievos ir viena Eglės :) Akimirkas iš apdovanojimų įteikimo ceremonijos peržiūrėkite ČIA.

Dėmesio: Lietuvos spaudos fotografijos '13 paroda veiks Vilniaus Rotušėje iki birželio 4 d. Ekspozicijos lankymo laiką galite sužinoti čia.


Taip pat primename, jog VDK bibliotekoje yra ir senesni šio leidinio numeriai. Nepamirškite, jog juose ne tik metų geriausios spaudos fotografijos, bet ir naudingi straipsniai Lietuvos fotografijos istorijos ir teorijos temomis! Šį kartą leidinyje yra straipsnis "Lietuvos fotožurnalistikos raida".

Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą