2013 m. gegužės 14 d., antradienis

Naujas Frame numeris ir kitos įdomybės

Prasidedant naujai savaitei siūlome apsilankyti VDK bibliotekoje :) Čia jūsų jau laukia naujausias Frame numeris, naujas Namas ir Aš numeris bei naujausi Vitra katalogai! Naujausias tendencijas stebėkite ir įkvėpimo kūrybai semkitės iš Vitra: Your Office, Our Clients ir Fiction: the Home Collection  katalogų. Juose ne tik daugybė įdėjų, inovatyvių sprendimų, kūrybiškų sumanymų, bet ir pačių katalogų dizainas - estetiškas, išskirtinis. 



Beje užtikome įdomią plakato idėją - plakate vaikams perduodama slapta žinutė, o suaugusieji jos matyti negali. Apie tai skaitykite ČIA.



Kalbant apie plakatus, norime priminti, jog VDK bibliotekoa prenumeruoja Lurzer's Archive žurnalą, kuriame - geriausi, įdomiausi, kūrybiškiausi plakatai iš viso pasaulio. Naujausiame numeryje yra išspausdinti ir lietuvės teminiai plakatai. Leidinio naujienas galite sekti Facebook socialiniame tinkle.

Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą