2013 m. gegužės 29 d., trečiadienis

Lietuvos fotomenininkų sąjungos dovana

VDK bibliotekoje jau galima rasti "XX a. Lietuvos fotografijos antologijos" ne tik pirmąjį tomą, bet ir antrąjį bei dar šiais metais išleistą trečiąjį tomą. Taip pat bibliotekoje jūsų laukia ir "Lietuvos fotografija: vakar ir šiandien '12" leidinys. 

Už šią vertingą dovaną dėkojame Lietuvos fotomenininkų sąjungai!





Taip pat kviečiame nepamiršti, jog Lietuvos fotomenininkų sąjungos "Prospekto galerijoje" nuolat veikia įdomios fotografijos darbų parodos. Vakar buvo atidaryta fotografijų paroda (NE)PRIIMTINA (XX a. 5-asis – 8-asis dešimtmečiai). Parodoje eksponuojama daugelio Lietuvos fotografų darbai, atskleidžiama kas sovietmečio Lietuvos fotografijoje buvo priimtina ir kas ne. Riba tarp priimtinos ir nepriimtinos fotografijos anuomet tarsi nebuvo akivaizdžiai nubrėžta, tačiau fotografai visada ją jautė ir rinkosi vieną ar kitą pusę. Kur toji riba – priimtina ar nepriimtina, šiandien paliekama pamąstyti žiūrovui.

Paroda veiks gegužės 28 - birželio 22 dienomis 
Prospekto fotografijos galerijoje
Gedimino pr. 43, Vilnius.
Darbo laikas: II - V 12-18 val., VI 12-16 val.

ŠMC
Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą