2013 m. rugpjūčio 6 d., antradienis

"Judus jaunimas" ir Satta Outside

Tiems, kurie rugpjūčio 9-10 dienomis atostogaus prie jūros ar lankysis festivalyje Satta Outside ir negalės sudalyvauti Baltijos kelio prisiminimų dienose - siūlome alternatyvą: apsilankyti "Judus jaunimas" palapinėje!

Bendradarbiaujant su 2013-tųjų – Europos piliečių metų iniciatyva, Šventojoje vyksiančiame festivalyje „Satta Outside“ bus pastatyta „Judaus jaunimo“ palapinė, kurioje bus galima susipažinti su ES programomis, teikiančiomis jaunimui galimybes įgyti darbo rinkai reikalingų įgūdžių bei patirties studijuojant, dirbant, mokantis ir dalyvaujant savanorystės programose užsienyje.

Kada: 2013 m. rugpjūčio 9–10 d.

rugpjūčio 9 d. penktadienį palapinė bus atidaryta 12.00 – 20.00 val.
rugpjūčio 10 d. šeštadienį palapinė bus atidaryta 12.00 – 20.00 val.

Kur: „Satta Outside“ festivalis, Šventoji

Rasa Bubulytė, atlikėja ir iniciatyvos „Judus jaunimas“ ambasadorė Lietuvoje, atidarys „Judaus jaunimo“ renginį festivalyje „Satta Outside“. Ji papasakos apie studijuojant užsienyje įgytą patirtį bei pasidalins savo įžvalgomis ir paaiškins, kodėl, jos nuomone, jauniesiems europiečiams taip svarbu dalyvauti tokiose švietimo programose.

Palapinėje „Judaus jaunimo“ iniciatyva bus pristatoma įvairiais projektais. Joje atsakinės į klausimus, rodys vaizdo medžiagą, šoks... Visiems užteks erdvės ir galimybių pakalbėti su bendraamžiais, jau pasinaudojusiais ES finansavimu studijoms ar kitai veiklai užsienyje.

Palapinės svečiai galės dalyvauti smagioje „EuroQuizz“ viktorinoje ir pasitikrinti savo žinias apie Europos Sąjungą bei laimėti puikių prizų.

„Judus jaunimas“ taip pat remia 2013-tųjų – Europos piliečių metų iniciatyvą, skirtą visuomenei informuoti apie ES piliečių teises. „Judaus jaunimo“ palapinė „Satta Outside“ festivalyje taps erdve bendraamžių dialogui ir diskusijoms apie tai, kaip paskatinti jaunimą naudotis savo teisėmis studijuoti, mokytis, savanoriauti ar dirbti užsienyje.

Daugiau informacijos apie iniciatyvą „Judus jaunimas“ galite rasti čia
Daugiau informacijos apie 2013-tųjų – Europos piliečių metų iniciatyvą galite rasti čia;
Aplankykite „Judus jaunimas“ puslapį „Facebook“ tinkle čia;
Aplankykite „Judus jaunimas“ profilį „Twitter“ tinkle čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą