2013 m. rugpjūčio 13 d., antradienis

Bibliotekos naujienos

Jau rugpjūčio vidurys, mielieji! Žinom, nesinori dar mąstyti apie mokslo metus, kurie jau visai ant nosies, bet VDK biblioteka nesnaudžia - kaupiam naujus leidinius, rengiam patarimus, duomenų bazių pristatymus ir laukiam jūsų! 

Šiandien priminsim, jog VDK bibliotekoje jūs galite rasti naujausius periodinius leidinius! Pašnabždėsim, kad kai kuriuos turime tik mes ;)



Siūlome susipažinti ir užsukti paskaitinėti naujausio Lurzer's Archive : advertising worldwide numeriu. Šiame numeryje lietuvių darbų nėra, tačiau yra ne mažiau intriguojančių ir įkvepiančių geriausių pasaulio reklamų. Kai kurias - nufotografavome ir dalinamės :)








Beje, numerio priedas skelbia, jog nuo šiol Art Directors Annual 91 (geriausi metų dizaino, ir reklamos darbai iš viso pasaulio spaudinių, iliustracijų, fotografijos, tv transliacijų ir interkatyvių medijų)   programėlę galite parsisiųsti nemokamai štai iš čia :) Gero skaitymo ir iki pasimatymo!



Norime atkreipti dėmesį, kad leidinius ir/ar rastą informaciją galima naudoti TIK mokslo, mokymosi ar savišvietos tikslais. Negalima sistemingai kopijuoti visų žurnalo numerių, viso leidinio ar labai didelių informacijos kiekių. Rasta informacija ir jų kopijos negali būti naudojamos komerciniais tikslais, negalima skelbti kituose leidiniuose ir informacijos šaltiniuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą