2016 m. rugsėjo 1 d., ketvirtadienis

Loftas FEST meno erdvės

Kviečiame visus VDK bendruomenės narius apsilankyti jau penktus metus Vilniaus Naujamiesčio rajone vykstančiame urbanistinės muzikos ir menų festivalyje ,,Loftas Fest".

VIETA: ,,Loftas" Švitrigailos g. 29, Naujamiestis, Vilnius
DATA: 2016 Rugsėjo 2-3 d. Pradžia 19:00
KAINA: Nuo 25 - 65 € 
BILIETAI PARDUODAMI:  bit.ly/loftasfest2016


Loftas FEST 


Penktus metus Vilniaus Naujamiesčio rajone vykstantis vienintelis urbanistinis muzikos ir menų festivalis „Loftas Fest“ šiemet visus kviečia su šūkiu „Creative City in the City“. Didžiulėje industrinėje buvusių ir vis dar veikiančių fabrikų teritorijoje festivalio metu rugsėjo 2-3 d., įsikurs miestas mieste, kuriame lankytojų lauks gausi koncertų, menų ir pramogų programa padalinta į tris kategorijas – AUDIO, URBAN ir VISUAL.

VISUAL programoje – lankytojų lauks kvapą gniaužianti pop up galerija po atviru dangumi – OPEN GALLERY. Išsidėsčiusi visoje festivalio teritorijoje ji pristatys įdomiausias menininkų instaliacijas, modernaus meno skulptūras, nuotraukų galerijas, piešinius ant sienų ir t.t. 

Festivalio dienomis veiks Žilvino Degučio mobilografijos paroda „Gruzija“. Mobilografijos parodą sudaro 24 nuotraukos iš poros kelionių, kurios privertė regzti planus apie trečią, ketvirtą ir daugelį kitų viešnagių įpūdingo grožio šalyje. „Į Gruziją visada norisi sugrįžti“, - pasakoja parodos autorius Ž. Degutis.

VISUAL programoje lankytojai ras ir menų sceną ART STAGE, kurioje vyks meno, šokio ir teatro pasirodymai. O kino gerbėjai bus laukiami CINEMA THEATRE erdvėje, kurioje įdomiausius pastarųjų metų filmus pristatys festivaliai „Kino pavasaris“ ir „Nepatogus kinas“.

LOFTAS FEST ir ekologinių sprendimų bendrovė ECOSERVICE skels spalvingesnį gyvenimą konteineriams! Liepos 6 d. LOFTO kieme vyko kūrybinės dirbtuvės.
Iš 10 menininkų darbų buvo atrinkti ir apdovanoti trys originaliausieji, kurie pelnė komisijos bei žiūrovų simpatijas. Visus menininkų dekoruotus konteinerius bus galima pamatyti rugsėjo 2–3 dienomis vyksiančio festivalio „Loftas Fest“ meno erdvių ekspozicijoje, o vėliau bus galima apžiūrėti ir didžiuosiuose Lietuvos miestuose

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą