2016 m. rugsėjo 22 d., ketvirtadienis

Baldai 2016. Mediena, baldinės medžiagos, įrengimai ir technologijos 2016

Kviečiame visu VDK Interjero dizaino studijų programos studentus ir kitus besidominčius interjeru į tarptautinę parodą ,,BALDAI 2016", kuri vyks LITEXPO parodų rūmuose.

VIETA: LITEXPO parodų rūmai, Laisvės pr. 5, Vilnius
DATA: 2016m. Spalio 6-9d. Pradžia 10.00 val
KAINA: 3 - 4 eur

Baldai 2016


B2B PARODA
Atskiroje salėje kartu su paroda BALDAI rengiama paroda „Mediena. Baldinės medžiagos, įrengimai ir technologijos“, skirta pademonstruoti specialistams medienos pramonės ir baldų gamybos technologinį progresą ir inovacijas, medžiagų ir furnitūros įvairovę bei galimybes, medžio apdirbimo ir baldų gamybos stakles, įrankius, įrengimus ir konstrukcijas, skatinti tarptautinį bendradarbiavimą ir partnerytę tarp medienos produkcijos gamintojų, perdirbėjų, įrengimų, technologijų tiekėjų ir prekybininkų, baldų pramonės įmonių.

BALDŲ FABRIKAS live
Jau ketvirtus metus parodoje MEDIENA. BALDINĖS MEDŽIAGOS ĮRENGIMAI IR TECHNOLOGIJOS vyks renginys BALDŲ FABRIKAS live, kurį rengia bendrovė Lintera UAB , Kauno Kolegija, asociacija „Lietuvos Mediena“ ir LITEXPO.  Tai unikali galimybė pamatyti baldų gamybos procesą – nuo projekto iki pakuotės:

• techninių procesų ir inovacijų demonstravimas, idėjų generavimas, kaip naudoti baldinių medžiagų ir audinių įvairovę, naujus įrankius ir mechanizmus.
• projektas, kur Kauno Kolegijos studentai turi galimybę pademonstruoti savo profesinius sugebėjimus , įmonės atranda potencialius baldų pramonės specialistus.

Šiais metais BALDŲ FABRIKAS live renginyje bus pristatomas minkštųjų baldų gamybos procesas.

MEDKIRČIŲ SPORTO RUNGČIŲ DEMONSTRAVIMAS
Kauno Miškų ir Aplinkos Inžinerijos Kolegija, Husqvarna bei LITEXPO pristato naują projektą, kuriame parodos BALDAI 2016 metu lankytojai turės galimybę išvysti gyvą medienos apdirbimo ciklą.

Geriausi Lietuvos ir Europos medkirčiai Lietuvos parodų centre Litexpo pristatys paprastai vartotojo akiai retai pasiekiamus procesus - grandinės keitimą, kombinuotą ir tikslų pjaustymą, šakų genėjimą, skulptūrų pjaustinėjimą grandininiu pjūklu.  Unikali proga išvysti rungtis su šou elementais bei mesti iššūkį profesionalams!


PARODOS PLANAS:

5 SALĖ – BALDAI. INTERJERO DIZAINAS.
Parodos naujiena – ARCHZONA. Tai kontaktų mugė, kurioje susitinka architektai, interjero produktų gamintojai, tiekėjai  ir pirkėjai.
4 SALĖ – B2B PARODA „MEDIENA. BALDINĖS MEDŽIAGOS, ĮRENGIMAI IR TECHNOLOGIJOS“
3 SALĖ – DIZAINO SALĖ IR DIZAINO GALERIJA

Daugiau informacijos:
Norite dalyvauti ar turite klausimų: baldai@litexpo.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą