2016 m. rugsėjo 2 d., penktadienis

Dizaino skveras 2016


KVIEČIAME!



Pačioje “Sostinės dienų” širdyje, V. Kudirkos aikštėje, Jūsų laukia DIZAINO SKVERAS. Šiemet jis - net kelis kartus didesnis ir gausesnis nei pernai. 

DIZAINO SKVERO DARBO LAIKAS:

Rugsėjo 2 d. 12:00 val. - 20:00 val.
Rugsėjo 3 d. 10:00 val. – 20:00 val.
Rugsėjo 4 d. 10:00 val. – 20:00 val.

Čia turėsite puikią progą atnaujinti drabužinę lietuviško dizaino kūriniais ir pamatyti naujausias dizainerių kolekcijas. Susipažinsime su ryškiausių ir naujų, sparčiai populiarėjančių lietuvių drabužių dizainerių, aksesuarų kūrėjų, juvelyrų rankų darbo kūriniais ir naujausiomis jų kolekcijomis. DIZAINO SKVERE savo produkciją pristato ir eksponuoja patys kūrėjai, tad turėsite neeilinę galimybę su jais pabendrauti, sužinoti kiekvieno daikto atsiradimo istoriją ir gamybos proceso subtilybes. Čia galėsite ramiai pasivaikščioti, atsipūsti ir tuo pačiu atnaujinti garderobą, interjerą ar papuošalų skrynelę naujausiais lietuvių dizainerių darbais.
DIZAINO SKVERE Jūsų lauks poilsio zona, kurioje galėsite išgerti kavos ir pailsėti nuo prospekto šurmulio. O šeimas kviečiame apsilankyti vaikiškų gėrybių paviljone, kur rasite įvairių stilingų dalykų bei veiklos mažiesiems. 

Jei ieškote išskirtinių drabužių, aksesuarų, ypatingo žiedo, vienetinės dovanos, domitės juvelyrikos dirbiniais, išskirtiniais aksesuarais ar netikėtais dizaino sprendimais – DIZAINO SKVERE apsilankyti Jums tiesiog būtina! Šiais metais DIZAINO SKVERE dalyvauja daugiau nei 100 kūrėjų. Tad patikėkite - rinktis tikrai bus iš ko!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą