2016 m. lapkričio 16 d., trečiadienis

Mados injekcijos finalas 2016

Kviečiame visus VDK bendruomenės narius ir ypač Mados dizaino studentus į Konkurso ,,Injekcija" finalą.

VIETA:  LDM Nacionalinė dailės galerija Konstitucijos pr. 22 , Vilnius 
DATA: 2016.11.24 
KAINA: 16,20 eur.
BILIETUS PLATINA: TIKETA



Konkurso „Injekcija“ finalas
Festivalis „Mados infekcija“ jau dešimtąjį kartą kviečia į visiems atvirą naujų mados dizainerių paieškos konkurso „Injekcija“ finalą. Tramplinu į mados viršūnę karjerą pradedantiems dizaineriams vadinama „Injekcija“ šį rudenį konkurse dalyvaujančius talentus kviečia dekonstruoti monopolį. Jei kostiumo dizainą suvoktume kaip žaidimą, kiekvieną kūrėjo idėją prilyginkime ėjimui. Individas prieš mases ar koja kojon su dauguma? Saviraiškos monologas ar gerai apgalvotų veiksmų partija? Visi ėjimai teisingi - interpretacijos individualios.
Lapkričio 24 dieną Nacionalinėje dailės galerijoje po penkis įgyvendintus savo kolekcijos modelius žiūrovų bei profesionalų komisijos teismui pristatys jaunieji dizaineriai ir jų duetai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kitų šalių. Renginio metu jie varžysis dėl išskirtinio prizo – galimybės kartu su žymiais Lietuvos ir užsienio dizaineriais pristatyti savo kolekciją ant „Mados infekcijos“ podiumo 2016 metų pavasarį.
„Injekcija“ – 2008 metais užgimęs naujų mados pasaulio talentų paieškos konkursas. Per aštuonerius gyvavimo metus konkurse pasirodė dabar jau žinomi dizaineriai – Ieva Daugirdaitė, Diana Paukštytė, Eglė Žiemytė, kūrybinis susivienijimas „labàdienà“, Diana Kuzmickaitė ir Aušra Urbanavičiūtė, Marija Popadničenko, Dainius Bendikas ir Benas Staškauskas bei daugelis kitų.
Atvykite į Nacionalinę dailės galeriją lapkričio 24 dieną ir vieni pirmųjų sužinokite, kas jaunųjų talentų gretas papildys šiemet!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą