2014 m. spalio 6 d., pirmadienis

Darbo mugė parodoje Baltic Fashion & Textile Vilnius

Sėkmingai praėjusiais metais startavęs projektas DARBO MUGĖ šiemet vėl kviečia visus darbdavius bei ieškančius darbo aprangos ir tekstilės sektoriuje susitikti DARBO MUGĖS stende š. m. spalio 16-18 d., LITEXPO (parodoje „Baltic Fashion & Textile Vilnius“).

Projektą DARBO MUGĖ organizuoja Lietuvos aprangos ir tekstilės įmonių asociacija kartu su Lietuvos darbo birža. DARBO MUGĖ – interaktyvi skelbimų lenta, kurioje įmonės kviečiamos pateikti skelbimus apie darbuotojų, specialistų, verslo atstovų ar partnerių paiešką. Jauni žmonės ar specialistai ieškantys darbo čia galės pateikti informaciją apie save tarptautinei aprangos ir tekstilės pramonės verslo bendruomenei.

Kviečiame esamus/būsimus specialistus užpildyti prisegtą anketą ir atsiųsti ją mums el. paštu indre@latia.lt iki š. m. spalio 10 d. Atsiųstas anketas patalpinsime DARBO MUGĖS stende. Taip pat galite užpildytą anketą ar laisvos formos CV atnešti į DARBO MUGĖS stendą parodos metu (spalio 17-19 d.) ar atvykę į stendą užpildyti vietoje. Visos anketos po parodos bus išplatintos tikslinei auditorijai – aprangos ir tekstilės sektoriaus įmonėms. Taip pat DARBO MUGĖS stende rasite įmonių, ieškančių darbuotojų, skelbimus, galėsite tiesiogiai pabendrauti su Jus dominančiomis įmonėmis jų stenduose.

Kontaktinis asmuo: Indrė Bernotienė, tel. (8 5 ) 279 0131, 8 675 44961, el. p. indre@latia.lt.

Tad dar kartą visus norinčius dirbti aprangos ir tekstilės sektoriuje kviečiame atvykti į parodą „Baltic Fashion & Textile Vilnius“, kurios metu vyks tarptautinė konferencija, seminarai, kolekcijų pristatymo renginiai bei edukaciniai projektai (parodos programa pridedama). 





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą