2014 m. vasario 20 d., ketvirtadienis

Whatansu tarpautiniai mokymai/stovykla

Tau jau 18? Norėtum 5 dienas praleisti su Whatansu komanda? Ir nuveikti kažką iti prasmingo? Taip ir galvojom!


Čiupk sėkmę į glėbį ir dalyvauk tarptautinėje Whatansu kūrybinėse dirbtuvėse/mokymuose kovo 10-14 dienomis „ESu su WHATANSU“!

Whatansu komanda nerimsta ir, vykdydama EEA Grants finansinio mechanizmo finansuojamo projekto "ESu" veiklas, kviečia aštuoniolikos sulaukusius, puikiai anglų kalbą įvaldžiusius ir prasmingų darbų alkstančius kovo 10-14 dienomis okupuoti Norviliškių pilį, daug bendrauti, juoktis ir mokytis, diskutuoti apie žmogaus teises, režisuoti, filmuotis ir tapti tolerancijos šaukliais.

Mokymai skirti tiek lietuvaičiams, tiek pagal Erasmus programą atvykusiems ar tarptautines studijas Lietuvoje kremtantiems užsienio piliečiams – nedelsk, griebk draugą už rankos ir būk vienas iš jų!

Kandidatai iki vasario 27 dienos https://www.facebook.com/ESu.su.Whatansu arba http://www.facebook.com/Whatansu talpina motyvacinį laišką/nuotrauką/video/audio ar ką nors dar įstabesnio lietuvių arba anglų kalba. Prisistatymas turi prasidėti sakiniu „ESu su Whatansu!“. Su atrinktaisiais bus susisiekta asmeniškai.

Kūrybinėse dirbtuvėse žinių bagažą papildžiusieji taps tolerancijos ambasadoriais ir kartu su Whatansu komandos nariais dalyvaus trijų dienų sąmoningumo kėlimo akcijose, kurių metu Vilniaus bei Kauno mokyklose pristatys stovyklos metu sumontuotus filmukus bei pasidalins savo patirtimi.

„ESu“ – projektas, skirtas sukurti prevencinėms edukacinėms priemonėms, formuojančioms teigiamas visuomenės nuostatas kitataučių atžvilgiu ir finansuojamas pagal EEA Grants - Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo NVO programą. Daugiau apie projektą skaitykite http://whatansu.lt/esu/

WHATANSU – tai:
- stovyklos moksleiviams ir studentams,
- tarptautinės stovyklos, mokymai ir edukacinės dirbtuvės,
- festivalis „Masters of Calm“,
- neformalus suaugusiųjų ugdymas,
- ilgalaikiai tęstiniai socialiniai-edukaciniai projektai.



Gerai praleistas laikas garantuotas:) o čia dar video iš rudeninės tarptautinės stovyklos, tai galit pajaust koks stovyklos vaibas: http://vimeo.com/77909733

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą