2014 m. vasario 26 d., trečiadienis

PABĖGIMAS IŠ SAULĖS MIESTO // ESCAPING SUNSHINE: plakatų konkursas

„Pabėgimas iš Saulės miesto // Escaping Sunshine“ – tai būsimas bendras Lietuvos, Danijos ir Nyderlandų filmas, pasakojantis tikrais faktais paremtą istoriją apie dvi drauges, kurios išvyko į Kopenhagą tikintis atostogų ir nepamirštamų įspūdžių, tačiau kelionė baigėsi ne taip, kaip jos įsivaizdavo.

Besiruošiant filmavimo darbams, kūrėjai nori pakviesti visus norinčius ir turinčius idėjų, sudalyvauti filmo plakato konkurse. Dalinamės filmo režisieriaus ir scenarijaus autoriaus Allan van O.T. Andersen video kvietimu.

Kviečiame visus, kūrėjus ir mėgėjus, jaunus ir brandaus amžiaus – siųsti savo plakato filmui idėjas. Laukiame įvairaus formato, originalių palaktų, pateiktų skaitmeniniu formatu. Po pirmojo etapo, filmo kūrėjai atrinks plakatus, kurie pateks į antrą etapą, kuriame balsavimas už darbus bus perkeltas į socialinės medijos platformą.

Konkurso nugalėtoją pakviesime į filmo premjerą, o plakatas taps filmo pristatomosios medžiagos dalimi. Konkursui teikiamų plakatų kiekis neribojamas!

Susidomėjusius, kviečiame pažiūrėti filmo „teaser‘į“.

Daugiau informacijos apie filmą štai čia.

Jei turite klausimų ar norite užsiregistruoti dalyvauti konkurse bei gauti daugiau informacijos ar atsiųsti skaitmeninę plakato versiją, parašykite el.paštu erafilm@erafilm.lt


Darbų laukiame iki 2014 m. kovo 9 d.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą