2016 m. birželio 13 d., pirmadienis

VDA SKRYDIS NR.11

Kviečiame visus VDK Mados dizaino studentus apsilankyti Vilniaus dailės akademijos Kostiumo dizaino katedros bei Telšių fakulteto bakalaurų ir magistrų absolventų geriausių baigiamųjų darbų / kolekcijų tradicinis renginys / madų šou.

VIETA: Vilniaus dailės akademija, Naujieji rūmai (Malūnų g. 5)
DATA:  Birželio 17d. 19:30 (Penktadienis)
KAINA: Nemokamai 
Tai mūsų kūryba, svajonės, vaizduotė ir nuoširdus darbas. Mes esame renginio „Kultūros naktis“ gyvoji kultūra, kuri kunkuliuoja nenumaldoma jaunatviška energija, naujais atradimais, užburia neįtikėtina galia kurti ir eksperimentuoti, žavi naujomis, dar nematytomis mados ir stiliaus idėjomis.
Šiemet mūsų renginio žiūrovus pradžiugins ir užsienio mados mokyklų jaunieji dizaineriai. Kviečiame Lodzės menų akademijos Kostiumo ir tekstilės katedros absolventus.
Projektas / renginys „Skrydis nr. 11“ – jau dešimt metų džiugina mados dizaino gerbėjus.Tai labai patraukli ir reikšminga, didžiulės VDA absolventų parodos „Meno celės“ dalelė.
Renginio metu keičiamės idėjomis, gera nuotaika, jaunatviška energija, kasmet parodome per trisdešimt drabužių ir aksesuarų kolekcijų, kurios akina mados ir stiliaus naujovėmis, išradingumu ir nepakartojama Vilniaus dailės akademijos bei senamiesčio atmosfera.
Plačiai visuomenei viešai pristatome ir džiaugiamės naujais talentais ir jų kūryba, dalinamės naujomis idėjomis, mintimis, kūrybiniais impulsais. Tikimės atgalinio ryšio, darbo pasiūlymų ar galimybių bendradarbiauti."

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą