2016 m. gegužės 11 d., trečiadienis

Beepositive šviesos instaliacijų idėjų konkursas!

Kviečiame visus VDK bendruomenės narius dalyvauti Beepositive konkurse.


Beepositive šviesos instaliacijų idėjų konkursas!!!

Turi gerų įdėjų?


VšĮ Kūrybinės dirbtuvės ,,Beepart“ nuo 2011 metų organizuoja tarptautinį Vilniaus šviesų festivalį Beepositive, kuris tapo kasmetiniu interaktyviausiu Vilniaus miesto renginiu festivaliu, žinomu ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Kaskart sulaukiame daugiau nei 11 000 lankytojų per vieną vakarą. Tai  didžiausias šviesų festivalis Lietuvoje.

Šeštasis tarptautinis Vilniaus šviesų festivalis Beepositive 2016 kviečia visus kūrybingus žmones siūlyti savo šviesos instaliacijų idėjas ar jau esančius kūrinius - geriausių idėjų autoriams bus sumokėti honorarai, o instaliacijos bus pagamintos. Renginyje galimi degantys, plaukiantys ir visų tipų šviečiantys, dideli ir maži objektai, taip  pat performansai.

Pagrindinis renginys vyks Pilaitėje ir jos prieigose, kurios yra neįprastos bei įkvepiančios! Čia galima rasti piliakalnį, vandens telkinius, parką, daug kultūros paveldo ir be abejo puikų landšaftą. Šių metų festivalio  tema „Gamtos industrija“

Organizatoriai įsipareigoja pasirūpinti elektros pajungimu, apsauga, surasti tinkamiausią vietą kūriniui eksponuoti ir žinoma, didžiulį būrį žiūrovų.

Galutinė projektų pateikimo data: 2016 liepos 18 d.

Renginio data: 2016 m. spalio 1 d.

Projektinius pasiūlymus - eskizus siuskite : andrius@beepart.lt
Didelius failus prašome siųsti per wetransfer

Tel. pasiteiravimui : 861638568

LINKIME VISIEMS SĖKMĖS

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą