2014 m. kovo 22 d., šeštadienis

EIGE Išteklių ir dokumentacijos centras


EIGE e-biblioteka teikia prieigą prie daugiau nei 244 000 šaltinių lyčių lygybės klausimais visose 28 ES valstybėse narėse! Politikos dokumentai, knygos, straipsniai, studijos, specializuotos duomenų bazės ir dar daugiau!


Peržiūrėkite trumpą video apie paiešką EIGE  svetainėje!


EIGE žinių centras kaupia ir teikia Europos lyčių lygybės instituto parengtą tiksliausią statistiką lyčių klausimais, mokslinių tyrimų rezultatus, metodikas, priemones ir gerosios praktikos pavyzdžius.

EuroGender tinklas leidžia keistis nuomonėmis su politikais ir politikėmis, mokslininkais ir mokslininkėmis, ekspertais ir ekspertėmis iš 28 ES šalių ir įvairių ES institucijų. Tai bendradarbiavimo erdvė internete, kurioje galite diskutuoti, keistis patirtimi lyčių lygybės klausimais ir siekti pokyčių!

EIGE Išteklių ir dokumentacijos centras Vilniuje kviečia visus daugiau sužinoti apie lyčių lygybę, tyrinėti ir keistis žiniomis. Apsilankykite specializuotoje bibliotekoje ir organizuokite renginius lyčių lygybės klausimais mūsų patalpose Vilniuje!


Jei norite apsilankyti EIGE specializuotoje bibliotekoje Vilniuje, arba  gauti EIGE leidžiamas publikacijas lyčių lygybės klausimais rašykite el. adresu: rdc@eige.europa.eu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą